diumenge, 7 de juliol del 2013

Sortida nocturna: tot un èxit!

El divendres 5 de juliol vam trobar-nos per a la segona sortida nocturna. En Pitra, en Jaume i en Toni van marcar el circuït aquella mateixa tarda, perquè les marques de dies anteriors s'havien esborrat. La calor del dia va començar a deixar pas a la fresca. 20 corredors intrèpids vam preparar-nos per la sortida. El ritme va ser tranquil, per anar parlant i fent via a la vegada. Aquest any sí que estava ben marcat el recorregut :-). Si t'hi fixaves, a mida que es feia fosc, es veien unes llumetes al terra, que eren els ulls d'unes aranyes petitíssimes, que quan les enfocaves es quedaven arraulides al camí.

Després de l'esforç, unes cerveses i un bon sopar al bar de la piscina. I més tard, música i gintònics per refer l'esforç.

Va ser tot un èxit perquè els que ens hi vam trobar vam disfrutar de la companyia tot fent esport. Entre nosaltres parlàvem però, que costa molt arrancar activitats com aquesta, potser ens esperaríem més gent. Alguns són de l'opinió que falta més difusió i d'altres pensen que la gent que corre tampoc és tanta per un poble tant petit com el nostre.


En definitiva, el debat està obert. El que sí és segur és que córrer enforteix les cames però també l'esperit. Salut!

1 comentari: