diumenge, 13 d’octubre del 2013

1a Cursa de muntanya de Besalú: Tot un èxit!

Instants abans de la sortida
Al final ha arribat el gran dia! Avui hem celebrat la 1a cursa de muntanya amb un rècord de participació: 194 inscrits, tot un èxit! A les 6 del matí els voluntaris de Besalucross ja feinejàvem pel pavelló, per tenir-ho tot apunt: briefing amb els controls, botifarres, coques, arcs de sortida i arribada, tanques per tallar el trànsit.... 
La cursa tenia una circuït molt ben marcat i el temps també ens ha acompanyat. La cursa masculina l'ha guanyada l'Albert Cuadros Baserba, del Blok Agullana, que l'ha completada amb un temps de 58'11''. La primera plaça femenina se l'ha endut l'atleta Judit Riera, el Club Atletisme Pescallunes, amb un temps de 1h8'18''. El primer local ha estat en Pau Garcia, amb un temps de 1h4'50'' i la primera local, la Marta Guardiola, amb un temps de 1h16'48''. Podeu trobar les classificacions a la web de la cursa.
En Quel Galceran ja ens ha fet un vídeo que podeu veure en aquesta entrada. En aquest vídeo hi apareix el tram de Sant Fruitós i la baixada 'suicida' per la línia de la llum.

En aquest enllaç hi podeu trobar totes les fotos.
Estem cansats però satisfets de la feina feta, i el cap ja el tenim treballant per l'edició de l'any vinent. Esperem superar totes les espectatives.
Moltes gràcies corredors, voluntaris, organitzadors i patrocinadors per haver-ho fet possible. Salut i cames!

3 comentaris:

  1. Molt macu tot i organització perfecta ... enhorabona desde Lleida (David Roma - Dorsal 104)

    ResponElimina
  2. Per cert ... aviseu quan tingueu fotos. El vídeo d'en Miquel genial, no sabia que estava gravant la baixada ... jajaja... M'emporto un gran record dels curriols de baixada, m'ho he passat genial.

    ResponElimina
  3. Enhorabona a tots els participants i esperem retrobar-nos l'any vinent.!!
    Molt xulo el vídeo d'en Miquel.

    ResponElimina