diumenge, 20 de gener del 2013

Dia complet: matí marxa de la Feixina i tarda presentació de Besalucross

XX Ruta de la Feixina de Beuda

Ei, avui ha estat un dia complet! Al matí, ben d'hora, hem participat a la XX marxa de la Feixina de Beuda. En Pere, en Sergi, en Xavi, l'Àngel i en Toni i la Mireia, hem completat els 14 km de la marxa qui més qui menys corrent. Els primers han estat en Sergi i en Pere, que amb un temps de 1h51' n'han tingut prou.
Al matí quan hem sortit plovisquejava fins i tot una mica, però a mida que hem anat pujant, els núvols s'han anat esvaint. Al final, i ja baixant de la mare de Déu del Mont, les vistes eren espectaculars. La ruta l'hem pujada al wikiloc per qui tingui ganes de fer-la.

 

Presentació de Besalú Cross

A la tarda, cansats però contents, hem presentat oficialment el nostre club a l'ajuntament de Besalú. Ens han acompanyat l'alcalde Lluís Guinó, la regidora Fina Surina, en Xavi Abellana d'Atletisme Girona i molts companys i amics que han omplert la sala.
Darrera una taula presidida per la nostra fantàstica samarreta (des d'aquí donem gràcies a l'Albert Sararols pel disseny), hem parlat de les activitats de l'any passat i també quines són les noves propostes pel 2013 (que anireu trobant en el nostre blog). S'ha comentat que l'objectiu principal de la nostra entitat és la promoció i pràctica de l'esport, en concret de l'atletisme i el cross de muntanya.
Hem formalitzat també el nostre agermanament amb el club Atletisme Girona. El seu president, Xavi Abellana, s'ha ofert per ajudar-nos amb allò que puguin. Així també ens hem ofert nosaltres. Al final, unes paraules de l'alcalde, que ens ha ofert tota la infrastructura i instal.lacions necessàries per desenvolupar les nostres activitats. Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada