diumenge, 13 de gener del 2013

Sortida del mes (03/02/12): ruta del romànic


Volem començar l'any organitzant una sèrie de sortides populars de traçat senzill perquè s'hi pugui apuntar tothom. La primera sortida l'organitzarem el diumenge 3 de febrer. La idea és sortir tots del camp de futbol de Besalú i a partir d'aquí fer la ruta marcada del wikiloc.
Aquesta ruta l'hem anomenada 'ruta del romànic' perquè recorre 3 de les millors esglèsies romàniques que es troben prop del nostre poble. El primer que trobem és l'esglèsia i la casa de Santa Maria de Palera, del segle XI. Més endavant, al cap de poca estona arribem al Sant Sepulcre de Palera, també del segle XI. Allà hi tindrem un petit avituallament. Després enfilarem la tornada a Besalú i passarem per l'esglèsia de Sant Pere de Lligordà, fundada l'any 1079.

La idea de la sortida és fer-la assequible a tothom i que ens ho passem bé corrent i xerrant una estona. És per això que anirem tots junts i si cal ens anirem reagrupant i parant una estona.

Informació de la sortida:

  • Lloc: Camp de futbol de Besalú
  • Dia i hora: Diumenge 3 de febrer a les 8:30h
  • Distància del recorregut: 8,43 km
  • Dificultat: molt fàcil.


2 comentaris:

  1. Que bé!

    És una ruta que tinc pendent de fer de fa temps,
    us faria res que després de fer-la la penjés al blog que tinc?

    http://gastantkeks.blogspot.com.es/

    Cal inscriure's a algún lloc?

    ResponElimina
  2. Hola Xeku

    No sé si la meva companya t'ha contestat. A vegades els correus se'ns queden sense redirigir i no els veiem fins que no accedim físicament al compte.

    No cal que t'inscriguis. Vindràs? Pensa que és totalment per gent que corre poc, o sigui que paciència.

    Per nosaltres pots fer servir la ruta pel que vulguis! Bon blog el teu!!!. Hi han rutes molt maques.

    Nosaltres a part d'aquesta anem fent altres més xules. El dissabte passat varem pujar al Comanegra. A veure si un dia t'apuntes!

    cuida't
    s

    ResponElimina