diumenge, 10 de novembre del 2013

Rogaine Cap de Creus: Un mar d'espines!

Matí de tramuntana a Port de la Selva
Ahir es va celebrar a Port de la Selva la Rogaine del Cap de Creus. El dia va començar amb fred i tramuntana. Cap a dos quarts d'onze entràvem al parc tancat per la revisió de material: impermeable, manta tèrmica, brúixola, 1l d'aigua, sportident i menjar per participant. Calia afegir-hi una farmaciola, frontal i mòbil precintat per equip.
Quan faltaven 20 minuts ens van repartir el mapa i vam poder decidir quina era la millor estratègia amb el company. En total vam participar-hi 2 equips, l'equip Escorniflant, de'n Ferran Coves i en Pere Ventura, i l'equip PataTeam, de'n Jan Esquerra i la Mireia Dosil. 
A les 11 en punt, els equips sortien en totes direccions: prop de 400 inscrits, repartits entre la Rogaine popular de 3h i la de 6h. Ben aviat ens vam adonar de la complicació del terreny, amb fortes pendents, pocs camins i molta vegetació seca i baixa, que punxaven les cames com ganivets: argelagues, esbarzers i algun altre arbust que transformava el recorregut en un petit viacrucis. Els dos equips vam fer rutes semblants, i les conseqüències del terreny també van ser similars (amb esgarrinxades i punxades a les cames). Al cap de 3h de cursa, el cansament i la dificultat de trànsit entre espines es feia notar, però calia anar a l'idea per no perdre punts i fer el màxim nombre de fites possibles.
El mapa
Al final, cansats després de 6h voltant pel cap de Creus, l'equip Escorniflant va completar el recorregut amb 131 punts i l'equip Pata Team amb 153 va quedar 5è classificat de la categoria mixta XS.
Tota una experiència que val la pena provar almenys una vegada!

1 comentari:

  1. Enhorabona. Té que ser una experiència molt dura, però gratificant.

    ResponElimina