diumenge, 8 de juny del 2014

Arribada de la Flama del Canigó 2014

Aquest any, juntament amb els Desfrenats, l'ANC, el Foment de la Sardana i amb el suport del Consell d'Entitats municipal, portarem la Flama del Canigó a Besalú. Estem molt contents d'haver recuperat aquest acte tant singular per a nosaltres.
Els desfrenats seran els encarregats d'anar a buscar la Flama dalt del cim del Canigó el dia 22 de juny. Llavors la baixaran fins a Vallter, on s'establirà un relleu de bicicletes que la portaran fins a Castellfollit. Allà, Besalucross prendrà el relleu i la baixarem a Besalú, deixant espurnes de la Flama a diferents municipis del recorregut.
  • Qui vulgui fer la baixada en bici des de Vallter, només cal comunicar-ho a desfrenats@desfrenats.com (són 4-5 hores).
  • Qui vulgui anar de Castellfollit a Besalú corrents o bé córrer una part del trajecte, que es posi en contacte amb Besalú Cross (besalucross@besalu.cat)
  • S'estan organitzant actes entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre, el temps entre que hi ha entre arriba la Flama a Besalú i comença l'acte final de portar la flama al Pont i encendre la foguera.
Us animem a tots a participar-hi, sobretot als nens i nenes que vulguin fer una part de l'últim tram corrent o que ens vulguin acompanyar fins al pont.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada